Microsoft SQL Server Standard 2016

33015.00 грн.
Виробник: Microsoft
Модель: 228-10817
Наявність: Немає в наявності

Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha

Microsoft SQL Server 2016 – потужна та безпечна система управління базами даних, готова до роботи в найважливіших та бізнес-додатках, високого рівня, що дозволяє скорочувати фінансові витрати на сервіс систем та виробництво нових додатків.

Переваги, через які варто купити Microsoft SQL Server 2016

SQL Server 2016 забезпечує рекордну продуктивність завдяки новим технологіям роботи з пам'яттю, що допоможе замовникам прискорити свій бізнес та реалізувати нові сценарії роботи.

Крім того, SQL Server 2016 дозволяє використовувати нові гібридні хмарні рішення. Це дозволить скористатися новими перевагами хмарних обчислень. Наприклад, у таких сценаріях як резервне копіювання в хмару та аварійне відновлення локально встановленого SQL Server.

SQL Server 2016 пропонує найкращі можливості в галузі бізнес-аналітики завдяки інтеграції з такими звичними інструментами, як Excel та Power BI для Office 365.

Основні нововведення включають:

  • Підтримка in-memory OLTP (Hekaton). SQL Server 2016 має можливість розміщення таблиць і збережених процедур в оперативній пам'яті, що дозволить досягти суттєвого виграшу у продуктивності транзакційних додатків.
  • Оновлювані колонкові індекси. Колонкові індекси використовуються в основному в аналітичних додатках. Вони дозволяють значно прискорити виконання запитів за схемами даних, притаманних OLAP (зірка, сніжинка). У версії 2016 це обмеження знято, і колонкові індекси матимуть можливість оновлюватись при внесенні змін до даних, як традиційні індекси.
  • Новий тип керованого ресурсу Resource Governor. Регулятор ресурсів використовується для розділення обчислювальних потужностей комп'ютера між різними програмами, що звертаються до SQL Server, що дає можливість пріоритезувати навантаження, а також гарантує, що програма не вийде за межі призначених йому ресурсів, забираючи на себе все, що виділено серверу баз даних. Це дозволяє забезпечити передбачувану працездатність. У попередніх версіях до ресурсів належали пам'ять та процесорний час, введення-виведення.
  • Поліпшена відмовостійкість. Група високої доступності AlwaysOn тепер включає 8 вторинних реплік (проти 4-х у попередній версії).
  • Інтеграція з Хмарою. Можливість розміщувати у Windows Azure файли БД великого розміру для on-premise SQL Server, а також виконувати в Windows Azure резервне копіювання, у тому числі з новими можливостями шифрування.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




 

Швидке замовлення
Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha