Microsoft Office Mac Home and Business 2011

10048.00 грн.
Виробник: Microsoft
Модель: Microsoft Office Mac Home and Business 2011
Наявність: Немає в наявності

Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha

Microsoft Office Mac Home and Business 2011 – це рішення, здатне створювати документи, електронні таблиці та презентації професійної якості, а також допомогти в управлінні бізнесом та вирішенні повсякденних завдань.

У склад пакету входять:

  • Microsoft Office Word 2011
  • Microsoft Office Excel 2011
  • Microsoft Office PowerPoint 2011
  • Microsoft Office Outlook 2011

Серед ключових особливостей продукту слід зазначити: стрічковий інтерфейс, підтримку Visual Basic, заміну поштового клієнта Entourage на Mac-версію Outlook, можливість імпортувати PST-файли з Windows-версії Outlook, блокування для обмеження доступу до листів без дозволу та тісну інтеграцію з онлайновими сервісами від Microsoft.

Крім стандартних інструментів для роботи з текстом (Word), таблицями (Excel) та презентаціями (Powerpoint), Microsoft Office 2011 for Mac пропонує нову версію продукту Outlook, що поєднує кошти для роботи з електронною поштою, календарями та адресними книгами.

Пакет має сумісність із онлайновими інструментами для організації колективної роботи, такими як Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint та Microsoft Office Web Apps. Наразі співробітники зможуть спільно працювати над документами незалежно від свого розташування. Єдиною умовою є підключення до Інтернету.

Повернення VBA-скриптів забезпечить підтримку комплексних форм, макросів та інших «просунутих» функцій. Завдяки новим інструментам для верстки та редагування цифрових знімків, користувачі зможуть створювати насичені графікою документи, не вдаючись до використання інших програм.

Коробкова версія Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 (версія для дому та бізнесу) включає ліцензію на одного користувача для встановлення цього пакета на двох комп'ютерах Mac.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




 

Швидке замовлення
Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha