Autodesk 3ds Max 2017 Ліцензія на 1 рік

25988.00 грн.
Виробник: Autodesk
Модель: Autodesk 3ds Max 2017
Наявність: Немає в наявності

Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha

Autodesk 3ds Max – знамените програмне забезпечення для 3D-моделювання, анімації, візуалізації та рендерингу. Це повнофункціональне рішення, яке успішно застосовується при розробці популярних ігор, зйомці найкасовіших фільмів та успішних відеопрограм.

Користувачі, які вирішили купити 3ds Max , зможуть створювати вражаючі 3D моделі за менший час. Програма дозволяє швидко створювати реалістичні персонажі, вдалі спецефекти, які захоплюють комп'ютерні ігри, а також високоякісні фільми та телепрограми. Удосконалені набори інструментів 3d Max дозволяють формувати 3D оточення відповідно до ваших потреб, управляти складними сценами та використовувати всі переваги збільшеної функціональної сумісності та підтримки інтегрованого процесу розробки.

Autodesk 3ds Max — вибір фахівців у галузі розробки ігор, кіно та телебачення, яким потрібне комплексне 3D рішення для моделювання, анімації та рендерингу. Кожен, хто вирішив купити 3d Max, отримує у своє розпорядження високопродуктивні інструменти, необхідні для створення видовищних кінофільмів та телевізійних заставок, сучасних комп'ютерних ігор та презентаційних матеріалів.

Основні інструменти Autodesk 3ds Max

Купивши 3ds Max , ви отримаєте наступні переваги:

  • Інноваційні інструменти моделювання Graphite
    Користувачі можуть швидко та ефективно створювати 3D моделі за допомогою нового набору інструментів моделювання Graphite. Інструменти моделювання Graphite відображають сучасний підхід до 3D моделювання - більше 100 функцій для створення довільних форм та моделювання за допомогою полігонів об'єднані у новаторському інтерфейсі. Вдале розташування дозволяє легко вибрати потрібний інструмент. У 3d Max можна легко налаштувати відображення будь-якого інструменту або приховати панель команд і працювати в режимі Expert Mode.
  • Оглядач матеріалів
    Новий оглядач матеріалів підвищує продуктивність, спрощує взаємодію з об'єктами та матеріалами, у тому числі у складних сценах. Оглядач матеріалів у 3d Max використовується для швидкого пошуку та заміни матеріалів у межах сцени, а також для перегляду їх властивостей та взаємозв'язків.
  • Інтегрована технологія mental mill
    Вам надається можливість працювати з потужними шейдерами mental mill® та графікою безпосередньо у 3ds Max. Будучи першою програмою для 3D моделювання та анімації, в яку інтегрована технологія mental mill, 3ds Max підтримує зворотний зв'язок у режимі реального часу, дозволяючи навіть користувачам-початківцям створювати складні апаратно-незалежні шейдери.
  • Ефекти, що створюються за допомогою PFlowAdvanced
    У сценах 3ds Max передбачені ефекти, пов'язані з використанням частинок. Комплект інструментів PFlowAdvanced підтримує 12 нових операторів, у тому числі точне малювання, що дозволяє вручну визначити, де повинні бути частинки, що створюють той чи інший ефект, а також Shape Plus для вдосконаленого вибору 2D і 3D форм. Крім того, PFlowAdvanced включає ряд утиліт та операторів групування та нову бібліотеку PFlowElements, яка містить близько 100 стандартних ефектів, створених відомими дизайнерами.
  • Контейнери
    Новий набір інструментів Containers в 3ds Max спрощує спільну роботу та робить робочий процес більш гнучким, дозволяючи користувачам об'єднувати цілу низку об'єктів, представлених у складній сцені, у єдиний елемент-контейнер. Об'єкти, пов'язані один з одним (наприклад, міські райони), можна поміщати в контейнер і працювати з ними як з одним елементом. Щоб підвищити продуктивність під час роботи зі сценами в 3d Max, можна тимчасово прибрати контейнери з видового екрану. При цьому взаємозв'язки зі сценою зберігаються, і контейнери можна будь-якої миті повернути назад.
  • Review 3
  • Аналіз мереж xView
    Нова технологія аналізу мереж xView є потужним засобом оповіщення, що дозволяє швидко і ефективно вирішувати такі проблеми, як наявність роз'єднаних вершин і граней, що дублюються. Аналіз мереж xView прискорює перевірку моделей та текстур, дозволяючи користувачам додавати власні тести та запити.
  • Імпорт даних у форматі OBJ
    Autodesk 3ds Max забезпечує зручний обмін даними 3D моделей між 3ds Max та Autodesk Mudbox, а також іншими сторонніми програмами для 3D дизайну. Підвищено продуктивність додаткового програмного модуля OBJ та розширено підтримку формату файлів OBJ. Удосконалено можливість перевірки OBJ-файлів на наявність текстурних координат та груп згладжування. Крім того, можна визначати, яким чином імпортуються нормалі, налаштовувати тріангуляцію полігонів при імпорті, та зберігати попередні налаштування імпорту нормалей та полігонів для подальшого використання.
  • ProOptimizer
    Autodesk 3ds Max надає можливість швидко та з високим ступенем інтелектуальності оптимізувати 3D моделі. ProOptimizer забезпечує високу точність управління гранями та точками у сцені чи моделі. Кількість виділених об'єктів можна скорочувати до 75%, без зменшення деталізації; при цьому видимі грані віддаляються в останню чергу. Сцени можна оптимізувати як у реальному часі, так і пакетному режимі. Крім того, ця технологія підтримує всі канали UV-текстур та інформацію про колірні канали вершин із збереженням симетричності моделей, збереженням нормалей та можливістю збереження або видалення меж об'єктів.
  • ProSound
    3ds Max дозволяє синхронізувати звук за допомогою відображення швидкості відтворення на видовому екрані. Рендеринг здійснюється таким чином, щоб досягти відповідності зі швидкістю відтворення. Цю можливість забезпечує нова багатодоріжна звукова система ProSound. Ви можете додати до 100 звукових доріжок в межах сцени та надати кожному об'ємному звучанню. Ця технологія підтримує як PCM (імпульсно-кодову модуляцію), так і формати AVI та WAV (до шести вихідних каналів).
  • Підвищена продуктивність
    Розширена підтримка мультипроцесора сприяє ефективній роботі. Технологія аналізу мереж xView, що підтримує алгоритми обробки даних та аналітичні розрахунки, суттєво підвищує продуктивність. Удосконалення, що базуються на проведеній раніше оптимізації графічного процесора, дозволяють прискорити роботу з видовими екранами.
  • Підтримка C# and .NET
    Покращена підтримка C# та .NET дозволяє здійснювати адаптацію та розширення 3ds Max, а також інтеграцію з іншими робочими процедурами.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Варіанти постачання (1)

 

Швидке замовлення
Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha