Titanium Maximum Security 2013

1280.00 грн.
Виробник: Trend Micro
Модель: Titanium Maximum Security 2013
Наявність: Немає в наявності

Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha

Крім стандартних функцій антивірусної безпеки, Titanium Maximum Security 2013 забезпечує захист електронної пошти від небажаних та небезпечних повідомлень у режимі реального часу.

Завдяки функції батьківського контролю, можна захистити дітей від відвідування небажаних веб-сайтів. Ця функція також дозволяє обмежувати час перебування користувачів в Інтернеті та переглядати докладні звіти про їхні дії в мережі. Існує ряд попередньо налаштованих параметрів для різних вікових груп, а також можливість задавати власні конфігурації.

Titanium Maximum Security 2013 надає захист номерів кредитних карток, паролів, електронних адрес та інших важливих даних, забезпечуючи безпеку покупок та банківських операцій в Інтернеті. Користувачі можуть використовувати заздалегідь визначені або власні категорії при визначенні об'єктів, що захищаються.

Titanium Maximum Security 2013 надає унікальну можливість захисту конфіденційних файлів від несанкціонованого доступу. Для цього використовується сховище Trend Micro Vault, яке захищається паролем, в яке поміщаються цінні файли. У разі втрати або крадіжки комп'ютера папку можна віддалено заблокувати. Після повернення втраченого комп'ютера відкрити сховище Trend Micro Vault вдасться лише після підтвердження особи власника. Крім цього, антивірус може використовуватися для захисту смартфонів від шкідливих атак під час роботи з електронною поштою та перегляду веб-сайтів, а також для віддаленого стирання даних зі смартфона у разі його крадіжки.

Для гарантованого видалення файлів у складі антивіруса є функція Secure Erase. Ця функція записує випадкові дані поверх файлу, унеможливлюючи відновлення його вмісту. А для більшого захисту можна скористатися опцією Permanent Erase, яка перезаписує файли сім разів.

Доступ до таких функцій, як батьківський контроль, System Tuner, Secure Erase та керування ними здійснюється через інтерфейс модуля Titanium Maximum Tool Centre. За допомогою Tool Center можна налаштовувати рішення відповідно до власних вимог до Інтернет-безпеки.

Titanium Maximum Security 2013 відмінно працює як на звичайних ПК, так і на нетбуках та комп'ютерах зі старими процесорами. Це можливо через те, що програма виконує збирання та аналіз загроз у «хмарному середовищі», використовуючи невеликі обсяги пам'яті та дискового простору комп'ютера. Крім того, програмне забезпечення дозволяє збільшити продуктивність комп'ютера за рахунок очищення дискового простору, прискорення роботи Microsoft Windows, видалення історії миттєвих повідомлень.

Докладні звіти про стан безпеки комп'ютера відображаються у зручному графічному вигляді та додатково містять поради щодо забезпечення захисту в Інтернеті від компанії Trend Micro.

До програми додатково надаються 10 Гб дискового простору у сховищі мережі.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Варіанти постачання (1)

 

Швидке замовлення
Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha