Titanium Internet Security 2013

680.00 грн.
Виробник: Trend Micro
Модель: Titanium Internet Security 2013
Наявність: Немає в наявності

Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha

Інтегрований модуль Titanium Internet Tool Centre надає доступ до параметрів функцій антивірусу. За допомогою Tool Center можна вмикати та вимикати функцію батьківського контролю та функцію запобігання крадіжці даних, залежно від власних вимог до Інтернет-безпеки. Для усунення небажаних та небезпечних повідомлень електронної пошти є система блокування спаму, яка забезпечує надійний захист у режимі реального часу.

Trend Micro Titanium Internet Security містить функцію батьківського контролю. Ця функція захищає дітей від відвідування небажаних веб-сайтів, а також обмежує час перебування в Інтернеті та надає можливість перегляду детальних звітів про їхні дії в мережі. Функція батьківського контролю має широкий вибір попередніх налаштувань, рекомендованих фахівцями з безпеки дітей в Інтернеті для різних вікових груп. Крім цього, параметри модуля можна легко змінювати, настроюючи власні конфігурації.

Антивірусне рішення забезпечує безпеку покупок та банківських операцій в Інтернеті. Функція запобігання крадіжці даних оберігає від крадіжки номерів кредитних карток, паролів та електронних адрес хакерами та шпигунськими програмами. Крім того, програма блокує витік захищених даних через веб-сторінки, повідомлення електронної пошти або миттєві повідомлення. Є можливість налаштовувати чи задавати власні категорії. При поміщенні фрагмента слова або числа в список даних, що захищаються, захищається відповідний об'єкт цілком.

Titanium Internet Security 2013 чудово працює навіть на нетбуках та комп'ютерах зі старими процесорами, завдяки використанню інфраструктури Trend Micro Smart Protection Network. Ця технологія виконує збирання та аналіз даних про загрози в «хмарному середовищі» та блокує віруси та інші шкідливі програми до того, як вони проникнуть у комп'ютер. Через те, що обробка виконується в «хмарному середовищі», антивірус використовує невеликі обсяги пам'яті та дискового простору комп'ютера та не знижує його продуктивність.

Журнали звіту доступні після натискання одного клацання миші. Детальні графічні звіти містять усі подробиці про вірусні загрози, а також поради від компанії Trend Micro щодо забезпечення захисту в Інтернеті.

Titanium Internet Security оновлюється автоматично в режимі реального часу, забезпечуючи постійний захист від нових шкідливих загроз, що постійно розвиваються.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Варіанти постачання (1)

 

Швидке замовлення
Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha