Titanium AntiVirus Plus 2013

450.00 грн.
Виробник: Trend Micro
Модель: Titanium AntiVirus Plus 2013
Наявність: Немає в наявності

Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha

Trend Micro Titanium 2013 розроблено на основі «хмарних» технологій, що дозволяє автоматично блокувати віруси та шпигунські програми до їхнього проникнення на комп'ютер. Даний спосіб захисту дозволяє мінімально впливати на системні ресурси.

Програма надає детальні звіти про безпеку. Графічні звіти містять усі подробиці про загрози, які атакують комп'ютер. Для перегляду докладних журналів потрібно лише одне клацання миші. Більше того, звіти про безпеку містять поради щодо забезпечення захисту в Інтернеті, розроблені компанією Trend Micro.

Titanium AntiVirus Plus спирається на можливості технології Trend Micro Smart Protection Network, яка в режимі реального часу збирає та аналізує дані про загрози, блокує віруси та інші шкідливі програми, перш ніж вони потраплять на комп'ютер. Оскільки вся робота зі збирання та аналізу інформації виконується в «хмарному середовищі», програма використовує невеликі обсяги пам'яті та дискового простору комп'ютера, не знижуючи його продуктивність. Таким чином, комп'ютер працює швидко, а зручний інтерфейс та зрозумілі графічні звіти роблять роботу з програмою простою та легкою.

Оновлення виконуються автоматично, забезпечуючи своєчасний захист. За наявності доступу до он-лайн сервісів Smart protection Network технології антивірус дозволяє суттєво зменшити час оновлення вірусних сигнатур та самої програми для забезпечення повного захисту як персональних пристроїв, так і серверів центрів обробки даних для фізичної та віртуальної ІТ-інфраструктури. Це дозволяє забезпечувати постійний захист системи від нових шкідливих загроз, що постійно розвиваються.

Антивірусне рішення Titanium AntiVirus Plus 2013 доступне 11 європейськими мовами, включаючи російську. Крім цього, програмне забезпечення підтримує 32- та 64-бітові ОС.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




 

Швидке замовлення
Будь ласка, вкажіть свій номер телефону та iмя, щоб ми могли звязатися з Вами

captchacaptchacaptchacaptcha